EPDM Dakbedekking

EPDM dakbedekking of EPDM folie is een synthetisch high tech rubber. Vooral de grote elasticiteit en de hoge bestendigheid tegen Ozon- en UV-straling maakt dit materiaal zeer geschikt voor toepassingen als waterafdichting maar ook als wateropvang. Bij toepassing als groendak of sedumdak met een waterbuffercapaciteit van meer dan 15 liter per m² wordt door steeds meer gemeentes subsidie verstrekt. Ook zeer geschikt voor het bekleden van dakgoten.

EPDM dakbedekking heeft een bewezen levensduur van minstens 50 jaar. Vandaar dat wij zeggen: het gaat vrijwel levenslang mee. Op EPDM dakbedekking geven wij 15 jaar garantie!

EPDM dakbedekking kan men als een groot membraam bestellen en op diverse manieren aanbrengen. Het is leverbaar in verschillende diktes. De doorvoeren e.d. kunnen met lijmen/kitten aangebracht worden en gevulkaniseerd worden met formflash of erop gelast worden met hete lucht, afhankelijk van de soort die gekozen wordt. Tevens is er nu een baanvormige EPDM dakbedekking op de markt die mechanisch bevestigd wordt in de overlap, deze is wel 3,1 mm dik en gewapend. Dit is wel de duurste variant (duur materiaal en arbeidsintensief).

W. van Boxtel Dakwerken levert uw dakbedekking zorgvuldig en vakkundig af met een schriftelijke garantie. Tevens bieden wij onder meer een gratis offerte aan op maat en heeft u de mogelijkheid tot gespreide betaling.

Copyright © 2024 W. van Boxtel Dakwerken